Gammal favorit

 

Hemlisar

Jag blir rastlös väldigt fort, till exempel orkar jag aldrig stå stilla i rulltrappan utan går nästan alltid i den
-
Jag kämpar väldigt mycket med mitt tänk. Har som två delar i huvudet som säger olika om allt och jag försöker alltid välja den rätta halvan. Det kan faktiskt vara väldigt jobbigt ibland och jag har jobbat med det i flera år. Kanske inte så intressant men tror inte många vet om det.
-
Många tror att jag bara glider på bananskal genom skolan, vilket jag inte gör. Kan ha väldigt svårt att koncentrera mig när jag gör läxor på grund av mina tankar..
-
Jag har såå mycket drömmar om framtiden, mest av allt vill jag göra skillnad i världen. Något jag tänker på ofta hur jag ska göra!
-
 
 

New In

 
Var förbi stan en sväng idag och kollade rean på Stadium, slutade med en ny sport-bh och ett par träningsshorts! Sparade sammanlagt 450:-, så det var ju super!
 
 

Onsdag, onsdag

 
Startar morgonen med lite fil, flingor och jordgubbar!

Frukost

 
Fiberhavregrynsgröt med färska jordgubbar, banan och kakaokräm (kvarg, kakao, stevia). Bästa tänkbara frukosten!
 
 

Vissa bilder tycker man om

 

Healthy Chocolate Balls

 
Vet inte hur många recept jag har försökt mig på med att göra en nyttigare modell av chokladbollar, och ikväll genom lite mixande i köket testade jag mig fram på egen hand och fick ihop några som smakade helt ok. Konsistensen är dock att jobba på, men tills vidare!
 
 

Sommar & sol

Sommarlov och jag har inte mycket att göra på dagarna, tänkte ta upp bloggen lite smått igen så jag har något att göra i alla fall. Tänkte väl ändra designen ganska mycket och även vad jag skriver om, vet dock inte vad jag kommer skriva om (hehe) men vi får helt enkelt se vad som ploppar upp!
 
Hoppas ni alla har haft en bra midsommar! Har själv varit ute vid vårat sommarställe där jag älskar att vara och bara kopplat av. Börjar äntligen bli av med en förkylning som suttit i några veckor, så det är bra!
 
Vi höres! Ska nu fixa med designen.
 
 

Klassresa Portugal

Har antagligen skrivit om detta förut, men nu har vi i alla fall varit iväg på klassresa till Portugal som resulterade i en riktigt bra vecka! Väldigt bra avslut med klassen, som igår splittrades för gått. Här kommer några av mina favoritbilder jag tog på resan (hade med mig kameran).