Old

 
Detta är alltså jag för nästan ett och ett halvt år sedan. Jag kommer ihåg att just den tiden hade jag väldigt mycket "påsar under ögonen" och försökte typ allt för att få bort dem. Sova längre, använda "trötthetsdeo" under ögonen (för ögonen alltså) och massor. Nu när jag tränar aktivt och sover lagom har jag faktiskt inte dem där påsarna längre. Så det är ju bra!
 
 

För omväxlings skull

Idag kom jag hem från sommarstugan, vilket betyder - internet! Så nu tänker jag köra stenhårt här, det har jag bestämt!
 
I alla fall, när vi väl kommit hem drog jag in till friskis ganska så direkt. Idag kände jag dock var att göra något annorlunda, istället för att gymma varje dag. Så klockan 18 var jag på plats för ett skivstång-pass! Det var väldigt kul (och vaarmt) och även fast det inte kändes så jobbigt just då så skakade mina armar efteråt, haha!
 
Tror jag ska fortsätta gå på ett pass i veckan kanske, variation är det bästa för kroppen!
 
 Totalt opassande bild, men hade ju inte dirket med kameran på passet ;)
 
 

Befinner mig just nu ute vid våran sommarstuga, därav ligger bloggen lite åt sidan. Det är väldigt krångligt att blogga här för jag har inget internet på datorn och måste därför föra över bilderna från kameran till datorn och sen mobilen. Men här kommer lite kamerabilder från igår!

Breakfast in the sun

 
Sitter i skrivande stund och äter god ut frukost ute på vår trapp till huset. Solen skiner och jag ska strax bege mig till gymmet för ett pass innan jag börjar jobba. Jag har lite bråttom så jag får skynda mig lite, men hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi av ikväll!
 
 
 

Beach

Idag blev det stranden med en vän, får ta vara på det fina vädret! I alla fall kommer jag inte göra fler inlägg idag eftersom jag inte har tillgång till dator.Inte alltid som man tänkt

Imorse när jag skulle fota min frulle blev bilderna så himla dåliga! La ju till och med upp i finare skålare, men bilderna blev riktigt kassa och det märker ni nog eftersom den undre bilden var den bästa jag fick till. Jaja! Man får inte alltid till det som man tänkt sig!
 
 
 

Jobb

Idag jobbar jag fram tills 20, så uppdateringen kommer lida tyvärr! Hoppas det är okej ;)Nails

Grävde i arkivet och hittade lite bilder på mina naglar en gång i vintras. Kommer ihåg att jag trivdes riktigt bra i dem, så det känns rätt värt att testa få till det så igen! Dock får jag vänta lite tills mina naglar blivit aningen längre igen, då jag klippte av dem nyss!
 
Men visst var det rätt så snyggt?
Gör dem själv genom att lägga på lite mörkblå färg på topparna och ös på med massor av olika glitter! :)
 
 

Bra dag för bloggen!

Oj oj, väldigt oväntad statistik idag! Min statistik har varit väldigt låg några månader eftersom jag inte riktigt kämpat för den, har mest bara skrivit för kul. Men nu är det dags att komma upp i mina 120 unika om dagen som jag hade för ca ett år sedan, idag blev en bra start!
 
Tänker inte skriva ner hur mycket jag haft, men kan ju säga att sidvisningarna är tresiffriga ;)
 
 

Portugalbilder från maj

Lite bilder från klassresan till Portugal vi gjorde i maj, saknar riktigt mycket!
 

Klart!

Nu är jag klar och designen är inlagd. Mycket skönt med en mer basic design isället för en så rörig som jag hade innan. Denna är mycket mer komplicerad dessutom!
 
Hoppas ni tycker om den :)
 
 

Lite nyheter

Såja! Har inte haft något bättre för mig ikväll än att göra en ny design, så sedan klockan 20 har jag suttit och fixat med de! Det var sjukt länge sedan jag gjorde en design från grunden så det var inte mycket som satt kvar i huvudet om koder och sådant. Nu har jag bara lite småfix att göra innan den läggs ut imorgon!
 
Nu tror jag också att jag börjar må lite bättre, så mycket i huvudet jag måste bekämpa innan det blir bra dock. Tror dock inte jag skulle vilja berätta för någon om vad..
 
I alla fall! Här har i en underbar låt ifrån en underbar film.
 

New

 
Well, svackan pågår fortfarande. Bättre blir det inte av att när jag kom till gymmet idag får jag se en viss person jag inte alls trivs att vara i närheten av. Det förstörde hela mitt pass och allt blir sämre. Tröstshoppade en sport-BH i alla fall som är ursnygg, liite materiellycka i alla fall!
 

Högst på listan

 
 
När jag får pengar så kommer det första jag gör vara att beställa hem dessa! Ursnygga och alla säger ju att dem är så bra passform på och allt. Har velat haft dessa riktigt länge nu så snart är det dags! Är verkligen i behov också ;)

Fancy

 
Dricker celsius ur ett lite fancy glas, släpar ut det på terassen för att ta kort och drar nu till gymmet! Är så glad, ska äntligen få göra något jag älskar och må bättre!
 

Ups & Downs

Jag har en liten svacka just nu, allt går upp och ner. Bara något pyttelitet händer, till exempel att bussen var sen imorse får mig att gråta. Men så kan det vara ibland, och så får det även vara. Allt kan inte alltid vara på top och ibland bryter man ihop av ingen anledning.

Jag jobbar idag men imorgon tänker jag verkligen ta tag och fixa med bloggen, för imorgon är jag ledig. Vi hörs imorgon helt enkelt.Oldie

 
En riktigt gammal bild på mig, från februari 2013! 

Sunny afternoon

 
 

Morning

 
Åt bland annat detta till frukost idag och måste nästan säga att jag börjar tröttna på kvarg.. Inte lika gott längre helt enkelt!
 
Idag har jag inga större planer i alla fall, ska in och gymma om en stund och sen får det nog bli att sola lite och så. Ska även handla, ska nämligen testa en ny maträtt ikväll så det blir spännande!
 
 

Söndags-gottis

Upptäckte att jag hade datorn här, så blir uppdatering ändå!
 
 
Denna dag startade inte bra. Pappa skulle skjutsa upp mig till bussen som jag skulle åka till gymmet, men bussen kom aldrig. Antingen så missade jag den (även fast jag var där i mycket god tid) eller så var den bara vääldigt sen. Slutade med att pappa fick skjutsa in mig till gymmet och när vi kom dit var det inte öppet? Det är alltid öppet den tiden men idag var det tydligen hel stängt..
 
Detta resulterade i att jag fick köra mitt ryggpass hemma, och gick sedan ut och sprang. Det var en sådan hetta att jag efter några kilometer fick stanna och gå eftersom jag blev så himla törstig. Men det gick helt okej annars i alla fall!
 
Sitter nu och mumsar på detta, så får vi se vad mer händer idag!
 
 

Småland

Något jag glömt att skriva här är att i måndags åkte jag till Småland med en kompis och hennes familj. Vi kom hem inatt och eftersom jag helst vill ha lite kvalité på mina inlägg så har jag inte bloggat något från mobilen. Min dator är dock vid mamma, så jag slänger upp ett mobilt ändå!

Från och med onsdag kommer uppdateringen att vara tipptopp igen!