Sjukt

Åkte på värsta förkylningen i början av veckan och det slutade med att jag varit hemma från skolan onsdag, torsdag, fredag. Sjukt segt att missa massa i skolan men har i alla fall tagit med mig nästan alla böcker hem så jag inte kommer efter. Det segaste är dock att bara ligga hemma och inte göra ett skit. Fick ett ryck idag och fixade lite i mitt rum, överskottsenergi.
 
Jag hoppas att jag och pappa kan åka till vårt sommarhus imorn så jag kan ta en foto-promenad till stranden. Vill veerkligen komma bort hemifrån just nu, och är ännu halvsjuk så orkar inte vara med någon heller. Får se vart helgen leder!
 
Nu vet ni alla fall varför jag varit så frånvarande här i några dagar, inte orkat när jag varit sjuk.
 
Grymt nöjd med denna bild på Zelda!
 
 
 

Katter

Om jag ska förutspå min framtid känner jag mig ganska säker på att jag kommer bli en crazycatlady som sitter hemma i min fåtölj med mina 25 katter i famnen samtidigt. Älskar katter och tänker aldrig bo utan katt!
 

Pink

 

Jag vill ha

 
Om inte dessa primeboots blir mina vet jag inte vart jag tar vägen.
 
 

Skriva skriva

Guidat sjätteklassare runt i min skola hela dagen, super kul! Vissa är så söta, nu ska jag inte vara en sån men dem är faktiskt det!
 
Ska nu sätta mig och skriva en inlämning vilket som vanligt blir mindre kul och mer jobbigt. Inlämningar är ibland den största pain in the ass, kommer aldrig på vad jag ska skriva och det blir alltid bara pannkaka. Men jag antar att det är värt ett försök!
 
Hörs senare!
 
 

Eminem

Har ni inte lyssnat på Eminems nya album, gör det! Här är 3 av mina favvosar från albumet, som heter The Marshall Mathers LP2.
 
 

Gym + barnvakt

Började dagen med att gymma med syrran i lite över en timme, både skönt och roligt! Vi var där rätt tid i alla fall eftersom det knappt var folk där efter ett tag ;)
 
Har även testat ett nytt recept på någon kladdkaka som syrran ville göra med färskost och pollyswirl, och sen har jag faktiskt inte hunnit mycket mer. Ska snart åka in till stan och vara barnvakt åt min kusin, så det blir nog bra! Ska skriva lite uppsats också, mindre kul..
 
 

Suburgatory

Blev inte mycket gjort för mig ikväll, men vad gör det? 
 
Har nu letat Suburgatory på swefilmer och tänkte se några avsnitt av de innan jag sover. Har ni aldrig sett det rekommenderar jag er att göra det, sjukt bra serie!
 

Shopping

 
Sov hos Felicia i natt, var inne och kollade på GA-cup som är en fotbollscup som spelas dygnet runt hela helgen. Åkte in till stan från henne runt 12 och hade ett tag på mig innan min buss gick hem. Hann gå i ett par affärer och köpte mig en stickad tröja. Den var så fin och mysig att jag inte kunde motstå, var bara tvungen! 
 
Ikväll ska jag göra lite läxor och bara ha en lugn hemmakväll, vilket blir riktigt skönt! Hoppas ni som läser detta får en jättebra lördag, vad ni än gör! :)
 
 

Gratis vitaminvatten!

Grymt! Laddade ner appen freebee för ett par dagar sedan och fick då en gratis Glaceau vitaminwater med en kupong. Den var super god och grymt att man kunde få den gratis!

Rekommenderar att ni laddar ner appen!


Plugg..

Prov imorn, bara att köra!



Inte som jag tänkt mig

Denna dag alltså.. Blev inte alls som jag tänkt mig. Tänkte på om jag ska skriva ut detta här eller inte men jag tänker göra det, mest för att jag ska kunna gå tillbaka i arkivet och se det.
 
Det var så att på idrotten idag skulle jag stå på huvudet. Låter konstigt och som att jag är lite halvt efterbliven men vi skulle såklart göra det allihop. När jag väl kom upp på huvet tappade jag balansen och ramlade åt sidan. Eftersom all tyngd var på huvudet så var det kvar på exakt samma ställe, men kroppen böjdes åt sidan och min nacke sträcktes rejält. 
Det kändes som att det brände till i hela huvudet och nacken och det gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag kände på nacken och det kändes inte ens att jag gjorde det, så min första tanken var - fan, nu är jag förlamad. Vilket jag självklart inte är, men det kändes som det just då. 
Fick gå upp till skolsköterskan när jag tillslut kunde resa mig och ligga i vilorummet tills pappa kom och hämtade mig.
 
Det värsta med det hela är att jag haft allmänt ont i nacken i över ett år, och efter jag varit hos läkare, sjukgymnast och naprapat har det ÄNTLIGEN blivit bättre. SJÄLVKLAART ska detta hända mig och nu gör det lika förbannat ont igen. Aldrig kan det bli bra..
 
 

Skjorta från Bondelid

 

Plugg

När jag gick hem från bussen idag upptäckte jag en sak, det var perfekt fotoväder! Så jag greppade kameran och gick ut på en promenad. Tyvärr var ljuset inte lika bra i skogen, men jag ska fixa några sen och lägga upp i alla fall!
 
Usch, det suger att jag varit sjuk. Missade träningen igår och missar den idag också, inte kul!
 
Nu ska jag i alla fall plugga, har prov på fredag och har inte börjat än, det är bra det ;) Får hårdplugga helt enkelt, men det funkar!
 
 
 
 
 

MANiCURE

 
Detta har jag suttit och pysslat med en måndagskväll som denna. Det tog ett tag, men jag tyckte det blev fint i alla fall! Skriv gärna vad ni tycker!
 

Syster fick agera fotograf!

Sjuk

Usch, har mått illa och haft jätte ont i magen hela dagen idag och igår, så stannade hemma från skolan idag. Känns ju inte bra att vara hemma från skolan eftersom jag inte vill missa något, men det fick gå helt enkelt.
 
Så idag har jag skrivit en grej, mejlat lite men mest av allt legat på soffan. Var faktiskt ute och gick en stund också för att jag kände mig seg och var även och pussade lite på hästen då.
 
Sitter nu och målar mina naglar och kollar resor, funderar lite på att ta en kopp te och göra mig redo för skola imorn.
 
Hoppas ni mår bättre än mig idag! 
 
Jag fullkomligt älskar denna bild! 

Ralph Lauren

 

Skjortan

Supernöjd!



Allt

Började min lördag med att köra ut frallor i 2 och en halv timme för skolan och åkte efter det hem till Felicia. Gick på stan en stund, köpte en skitfin skjorta på MQ och sen åkte vi hem.

Ikväll har vi inga planer, men jag ska i alla fall sova här!



Söööt

Sommar, sommar, sommar

Saknar värme och mitt solblekta hår..
 
 

Snart är detta två år sen

 

Tränat

Efter en rolig träning är jag nu helt slut och ska nu sova, vilket ska bli såå skönt.

Är lite glad också. Har känts som att jag haft värsta svackan i fotbollen på riktigt. Varje träning har jag varit helt vimsig det har varit som kolasås i hela mitt huvud, men det börjar bli bättre i alla fall!



Har ingen mer passande bild XD

Ett datum jag aldrig glömmer

4 oktober 2013.

Det är ett datum jag aldrig glömmer från förra året. Det var dagen jag äntligen fick se min största idol live i globen. Det var så häftigt. Något jag väntat på i flera månader, tror vi bokade i april eller något. Det bästa av allt var att vi stog ca 10 meter från scenen, och ännu närmare än så. 
♥ Macklemore & Ryan Lewis ♥
 
 

Över 100 bilder från 2013

 
Här har ni ett hopplock av nästan alla bilder jag lagt upp på bloggen 2013. Hoppas det uppskattas! :)
 
 
 Jag blir jätte glad för kommentarer! 
 

Segt

Igår hade jag en både bra och ganska tråkig dag. Började med fotbollsträning vilket faktiskt gick ganska bra. Den var slut vid 10 och efter det hade jag verkligen inget att göra på hela dagen. Vet faktiskt inte ens vad jag gjorde igår, hmm..
 
Idag gick jag upp lite senare och känner mig väldigt seg. Tror jag ska ut och springa några kilometer bara för att komma igång, brukar vara skönt!
 
Men nu ska jag äta mat!
 
 

Helg

Äntligen helg, känns som det aldrig varit lov, eller helg för den delen..

Ska i alla fall gå och lägga mig nu eftersom jag har träning imorgon kl 8.15, ingen sovmorgon för mig inte!

Sov gott, får bli ordentliga inlägg i helgen istället!



Jag




Imorgon är det onsdag.

Sista dagen ledig, känns både dåligt och bra. Det som är bra är att sista terminen börjar, så det blir som början på slutet kan man säga. Det blir skönt. Att sluta 9an. Mindre kul med alla nationella prov dock :)
 
Idag ska jag inte heller göra någonting, fast ikväll är det träning. Har ont i knäna så får hoppas att det går bra ändå med löp-och styrketräning.
 
Ha en braig dag!
 
 
I brist på bilder.

Fotboll

Precis haft fotbollsträning, eller precis vet jag inte eftersom det var för en och en halv timme sedan och har även hunnit äta och duscha, men vi säger att det var precis ;) 
 
I alla fall så ska jag nog gå och lägga mig snart eftersom skolan börjar om 2 dagar och jag helt har vänt på dygnet. Tänkte sova tidigt igår för det men då kunde jag inte sova, så hoppas jag kan sova nu när jag i alla fal tränat och så.
 
Detta blev ett intressant inlägg :))
 
 
Här är en passande bild också!

68 låtar från 2013

 
En kille på Youtube har klippt ihop dom 68 populäraste låtarna från 2013 till en remix, värt att lyssna på!
 
 

:)

Ojoj, nu har jag lovat att jag skulle börja igen för snart en vecka sedan, men äsch, har inte orkat helt enkelt. Ska försöka, men kommer aldrig ihåg.
 
Idag har jag i alla fall dragit mig ut och sprungit lite vilket var kallt om öronen. Kom också på att jag har träning ikväll, så det blev visst dubbelpass idag, hehe. Äsch det gör inget, tränade ju inte direkt hårt nu ;)
 
Nu ska jag göra precis ingenting :)