En till favorit

En favorit

 
Med lite ändrade inställningar fick jag till några bra bilder, bland annat den här. Denna effekt fick jag genom att ha en längre slutar tid och och skakade kameran innan klicket. Det var dessutom lite mörkt vilket gjorde att även ljuset blev bra!
 
 

Stockholm!

Kom till stockholm igår kväll och idag blir det shopping. Tänkte gå ner till en kanal och ta kort senare idag så massor av bilder kommer! Nu ska jag bara vänta på att alla ska vakna.. Vi hörs om en stund!


Ledsen..

För skit update ifrån min sida.. Inte orkat blogga dagarna vi varit lediga. Har varit med massa kompisar alla dagarna typ och idag är sista lediga dagen, måste plugga lite och annars ska jag inte göra något speciellt, får väl lägga upp något intressantare senare idag..
 

Hamnen

Vanlig måndag

Varit hos min kusin på 5-års kalas, solen skinit idag och allt är så där vanligt bra. Hoppas allt är bra med er! Har ju lagt upp dom sista bilderna från hamnkrogen, så imorgon får det väl bli lite hamn bilder eller något! Vi hörs imorn såklart, sov gott (:
 

Burned Down del 2

 
 
Sista bilderna från nerbrunna hamnkrogen i Herrvik!
 
 

Sooligt!

Grymt väder idag! Har legat ute och solat flera timmar och var sen ute och powerwalkade i ReeBok Easytone som tränar benen och rumpan, super bra ju! Nu måste jag skriva klart en sak till engelska redovisningen imorgon, så vi hörs helt enkelt imorn! Uppdateringen blir bara bättre och bättre, eller hur? 
 
Imorgon kommer förresten Burned Down del 2 ut på bloggen, så håll koll! :)
 

Ny design!

Hoppas ni gillar den! :)
 

Vårigt ♥

 
Tre bilder från i tisdags jag blev rätt så nöjd med!
 
 

Burned Down del 1

Förr-förra söndagen brann hamnkrogen ner i Herrvik, vilket var väldigt tråkigt då jag var där mycket när jag var yngre. Förra helgen åkte vi dit och kollade och jag passade på att ta rätt mycket bilder, kommer i 2 delar då det är många och olika bilder.
 

Emma + valborg

 
I tisdags sov Emma hos mig. Vi var och kollade på majbrasan och var också ute och fotade lite. Vi kom hem tidigt från elden, typ halv 11-11 någonting, och var inne lite på chattroulette osv. Haha, det är ganska tråkigt fast samtidigt rätt kul ;) 
 
Alltså ingen speciell valborg för mig, men här är två bilder på Emma i alla fall. 
 
Ha de göttans!