Min sötnos

Dop

Snart är lovet slut. Har haft ett jätte bra lov i alla fall och längtar självklart redan till nästa, då det är sommarlov! Och nu börjar ju faktiskt snön försvinna, så hoppas det blir vår nu så det kan bli sommar snabbare! 
 
I torsdags så gick jag påskmarchen med Emma, Elin, Tilde och Felicia. Emma sov också hos mig innan och vi spelade sims 2 i typ 5 timmar haha. Ganska roligt, även fast trean är bättre! På kvällen var det fotbollsträning och det gick väl inte så där superbra, inte min dag. Men gjorde ett mål i alla fall, haha.. 
 
Ikväll ska jag på dop, klockan 23. Det är typ för sånna i min ålder, så min halvsyster ska döpas, sen sover vi i stan och imorgon är det träningsmatch mot Stenkyrka. Ska bli jätte roligt och får hoppas på vinst också, såklart!
 
Jag och min finaste ♥

It's the little things that makes life big

- Z E L D A -

- F R E J A -

 
Lite nyklickade bilder på min fina Freja, vilken är din favorit?

...

Allting har självklart damp nu när jag faktiskt ska bli bra på att uppdatera, och det resulterar i att jag inte kan lägga in nya bilder, så ledsen för de!"Juste, jag har en blogg"

Juste jag har en blogg! Det kom upp i huvudet på mig för 10 minuter sedan och jag loggar in och ser detta, ångrar så så mycket att jag inte kommit på detta tidigare och uppdaterat för att ni skulle stanna! Men nu får det tamigfan bli en förändring, för så här ska statistiken vara varje dag!
 
Nya bilder kommer ikväll, efter fotbollsträningen.
 
 
 

Sigma eller Tamron?

Kollar runt på lite objektiv och funderar på vilket som är bäst av Sigma eller Tamron. Båda är 70-300mm så vilket är bäst? Ni som vet får mer än gärna kommentera!
 
 

Ett tag sedan

Haft fullt upp med fotboll, skola, hästar och kompisar. Som grädden på moset slutade min dator plötsligt fungera förra veckan. Har inte kommit på idén om att mobil blogga förräns nu, och har ju några bilder på lager, så varför inte liksom?DEF LEPPARD

Inspirations videor

Thomas Sabo

Framifrån

Little things

 
Älskar den nya funktionen på Spotify/tunewiki! Eller den kanske inte är ny, kanske bara jag som är lite efterbliven. Men hur som helst kan jag sitta hur länge som helst och göra sånna här! Den första är från Little Things av One Direction och den andra från Mirrors av Justin Timberlake ♥

The Big Bang

 

Krullis

I onsdags gjorde jag ett försök att fota lite på Krullis Cup, fotboll alltså. Bilderna är på Emma och Elin och några andra, så är de nån som är med på nån bild som inte vill det så kan jag ta bort den ;) Det var ganska svårt att få bra bilder på sport, och så var det självklart ett basketmål precis där jag stog, men vissa är ok i alla fall!