Gonatt!

Fint väder idag ju! Har bara varit hemma förutom att jag och pappa åkte och lämnade en sak. Borde kanske ha packat idag men de får bli imorn istället. Åker till Örebro imorn på cup, blir kul!

Nu tänkte jag sova i alla fall, är jätte trött! Så godnatt :)


Tusse

Tog lite bilder på katten Tusse när vi var vid vårt sommarhus, blev rätt nöjd med vissa faktiskt! Han är kattunge så han har ju lite svårt att sitta still ;)
 
 
Vilken tycker ni är bäst? Jag gillar i alla fall den första väldigt mycket!
 
 

Glass med Emma

Kom hem igår men hade ingen lust att skriva såå! Idag har jag och Emma varit nere på hamnen och ätit glass i alla fall, mysigt! ;) Hade ju tänkt att det här inlägget skulle bli längre men hade tydligen inte så mycket att skriva som jag trodde. Så jag skriver väl senare!
 
 

Glad midsommar!



Nu drar jag till våran sommarstuga över midsommar, så ingen update på några dagar! Glad midsommaar! :)

En bild jag blev nöjd med!

 
Synd att den vart lite suddig, men ändå nöjd! 
 
 
 
 
 

Braa

 

Träna träna

Ska snart iväg på fotbollsträning, får hoppas på att det går bättre idag än förra gången!
 
Idag har jag och Olivia varit på stan ett tag. Jag köpte ett par shorts och ett linne, kan visa senare ikväll när jag kommer hem om det skulle vara intressant ;) Vi åkte in till stan vid 11 ungefär och när vi kom fram åt vi på resturang med mamma och Magnus, sen gick vi då i lite affärer och jag kom hem vid 3 tror jag. Sen dess har jag bara chillat och ska som sagt snart iväg.
 
 
Slänger in en ego-webcam-pic också såklart!
 
 

5 saker ni inte visste om mig!

1. Jag gör alltid allting 5 minuter innan jag ska åka någonstans, alltså åker jag alltid för sent eller så måste man ALLTID vänta på mig.

2. Jag gillar att laga mat men lyckas aldrig få det att smaka bra..

3. Tycker det är jätte kul att städa när jag väl börjat!

4. Kan aldrig få nog av hårgrejer och smink och sånt, tycker de är jätte kul att ha en stor överfull necessär även fast jag inte brukar ha så mycket smink på mig!

5. Måste skriva om alla ord flera gånger efter som min mobil tyckyer att jag boprdpe sKriuva aåhäe'!



Vaarmt

Ikväll har jag och Olivia lagat mat till mamma och Magnus, vi gjorde tacos till varmrätt och banan med smält choklad i till efterrätt, gottans på en tisdag! Ibland kan vi också vara snälla ;)
 
Har varit så sjukt varmt idag, låg och solade i typ 10 minuter sen la jag mig i skuggan för att det var för varmt.. Var jätte varmt och skönt i poolen dock så blev en hel del bad! 
 
Ska packa nu och gå och lägga mig tidigt faktiskt. Ska in till stan imorn så tänkte försöka hinna med att träna och duscha i morgon innan, så sätter väl alarmet runt 8-9 något, tidigaste jag gått upp på länge haha! 
 
 

Träning..

Gick skit dåligt på träningen idag! Fattar inte vad det var med mig, alla övningar gick jätte dåligt, plus att det var galet varmt och jag hade ont i magen. Förutom fotbollsträning har jag inte gjort något alls idag. Gick typ upp klockan 1 och har solat i typ 10 minuter och badat lite i poolen och så. Ingen bra dag idag, allmänt dålig..
 
Känns som att det här lovet kommer suga, har inget att göra..
 
Jaja klaga lite mer väl Fanny, gör dee!
 
Kan ju passa på att klaga över att jag HATAR mitt hår..!
 
 
 

Haft fullt upp!

Hallå! I torsdags var det skolavslutning på morgonen, efter det gick några tjejer i klassen till stan och åt mat, vi gick på stan ett tag sedan åkte jag hem och bytte om och packade och så. Klockan 7 åkte vi tillsammans till gutekällaren där det var skolavslutningsfest. Så grym kväll! Alla man kände var där och, Adrian Lux m.fl. uppträde och det var bara allmänt as kul! Vi åkte hem till Felicia klockan 1 när det var slut och sov där. 
 
I fredags åkte jag och Felicia först till stan och sedan hem till mig och badade och sov hos mig. Lördags morgon åkte vi iväg för att jag skulle spela match klockan 10, så uppe tidigt! Vi vann matchen med 8-0 dessutom :) Klockann 16.30 var jag bollkalle i dalhem, och det var damlaget som spelade mot ett fastlands lag, det blev 2-2. Felicia sov här i natt också.
 
Idag vaknade vi klockan 1 och felicia åkte hem typ klockan 2. Har inte gjort någonting idag, men ska snart städa lite i mitt rum. Så skönt med sommarlov, inga läxor och inte behöva gå till skolan imorn!
 
 
 
Adrian Lux
 
 
 
 

Jun. 14, 2013

Taggar!

Imorgon är det äntligen skolavslutning, så skönt! Har gjort fransk manikyr och fixat lite annat, fast kommer ändå vara sjukt stressad imorgon bitti.. Tänkte ta med mig kameran så lite bilder kommer nog! Det roliga är i alla fall på kvällen, då det är avslutningsfest på Gutekällaren! Har köpt biljett idag så det ska bli sjukt kul! 
 
Kommer dock inte vara bra med inlägg imorgon och så, eftersom jag bara har internet hemma och kommer inte vara hemma så mycket imorn. Men jaja.
 
 

Två dagar

Igår: var vi och bowlade med klassen och åt pizza, vann såklart över båda Feliciorna! Efter det åkte vi till stan och kollade avslutningskläder till Felicia en kort stund men hittade inget.

Idag slutade vi också tidigt så vi åkte till stan igen för att kolla avslutningskläder men hittade ingenting idag heller. Sen åkte jag hem och solade lite i skuggan, haha. ikväll har vi varit på hamnen och ätit mjukglass, gottigt! ;)

Sista dagen imorn.. Då kör vi! Haha.



Världens goaste!



Får tacka Emma för tipset om detta underbara bubbelvatten!

www.emmahjalmarssonn.blogg.se

Grym

 

Faster

Hade helt glömt bort att jag ska till min faster klockan 5 på "födelsedagskalas", så har precis tagit en dusch och ska fixa klart mig snart. Har i alla fall städat både hamster och kanin bur idag, så det är fixat! Har dock inte hunnit sola, men de kan jag ju göra imorn! 
 
Hoppas ni alla haft en bra dag i värmen, min har varit lite seg men det funkar väl ibland. Tänkte också säga att jag inte vill ha kommentarer som inte angår inläggen, igår när jag la ut det där om min katt var det en som skrev något om dagens blogg vilket kanske inte var så passande..
 
 
 
 

..

Söndag

Ligger ute med datorn på studsmattan i solen, underbart väder! Hoppas det håller i sig, med tanke på att vintern var så lång. Man kan ju alltid hoppas! 
 
Har precis provat mina skolavslutningskläder och tror det blir bra, men bilder får ni inte förens på torsdag då det är skolavslutning! Ska bli så skönt med sommarlov, men kommande vecka tycker jag nästan att vi lika gärna kunde vara utan. Imorgon börjar vi klockan 11 och ska bowla och äta med klassen,  tisdag och onsdag har vi vandringar och sen slutar vi på torsdag morgon. Fast det blir ju ändå kul!
 
Idag har jag dock inga planer, ska städa hamster och kanin bur och sånt där bara. Och så sista inlämningen av skolarbete. Kanske hinner sola lite också!
 
 
 

1 år sedan..

Idag är det ett år sedan.. Saknar dig så jävla mycket världens finaste ♥
 
 

Förlust

Hallå! Varit lite dåligt med inlägg idag, sov hos mormor och morfar inatt och har spelat match idag och alltså inte haft internet. Igår mötte jag Emma vid puma typ klockan 9 ungefär, var typ ingen där så det var inte så värst roligt. Gick typ hem vid halv 11.
 
Idag har jag som sagt spelat match, vet inte riktigt vad det blev, tror det var 0-3 eller nåt men vet inte riktigt, vi förlorade i alla fall. Det var så sjukt varmt, så tyckte att vi kämpade rätt så bra i alla fall!
 
Nu ikväll var jag och Matilda vid hästarna en stund, hon som äger dom har skaffat en Grand Danois så vi var tvungen att kolla på honom, sjukt fin hund! Riktigt stor men ändå jätte snäll, han är 87 cm och 11 månader, så större blir han ännu! Haha.. Kanske kommer bilder på honom när jag tagit några, glömde kameran hos mamma..
 

Min finaste



Jun. 07, 2013

Ligger just nu i sängen och lyssnar på studenternas musik, var på puma förut men de var inte kul för de var typ inget folk. Imorgon ska jag spela fotbollsmatch i alla fall, har dock ingen aning om vilka vi ska spela mot men de visar sig!

Men nu måste jag i alla fall sova, upp tidigt imorn! Sov gott alla!



Stan med Emma

 
Idag i skolan hade vi rebusjakt, tror inte vi vann men jaja! Nu ska iallafall jag och Emma till stan och shoppa lite i denna värme, så skriver mer när jag kommer hem!
 
 

Stan med Emma

Idag i skolan hade vi rebusjakt, tror inte vi vann men jaja! Nu ska iallafall jag och Emma till stan och shoppa lite i denna värme, så skriver mer när jag kommer hem!
 

Börjar blogga, på riktigt!

Har nu bestämt mig för att sätta igång med bloggningen på allvar, kommer alltså uppdatera flera gånger om dagen med allt jag gör. Nu ska detta gå bra!