Vinnarna kommer ikväll!

Stranden

Varit på stranden idag, när vi kom hem hjälpte jag till lite med Olivia o Emils bro-renovering! Var ju till jätte stor hjälp heheheh som vanligt ;)



San Francisco

Igår hade min syster poolparty med sina kompisar, och då fick även jag en drink! Alkoholfri såklart, säg EN anledning till varför man ska dricka när man är 15, finns inga!
 
 

Colourfull

Varför ska man matcha färger? Inget kan väl gå fel med 2 snygga färger, varesig dom passar ihop eller inte!
 
Syrran som agerat fotograf, glömde ändra den automatiska stämpeln!
 

Dagens låt!

 
 
 

Sterling Silver

 
 

Visby igen

Börja dagen med en god frukost, badat och myst vid poolen fram tills nu. Åker in till stan idag igen, vet inte om jag ska köpa nåt ännu, men vi får se helt enkelt ;)



Hohoo

Dagen var precis som planerat! Var på stan efter jag varit hos mormor o morfar, köpte ny olja till håret o en tjocktröja från Cubus på rean. Hade tänkt köpa den färgen o allt för några veckor sen, så de var ju bra att jag väntade ;)

Bilder kommer imorn!!






Sov gott alla nu! Kram kram

Mot Visby

Tänkte åka in till mormor o morfar nu, och sen kanske gå på stan efter jag varit där, har lite saker jag tänkt köpa! Om det blir så, så visar jag ikväll!Idag tänkte jag ha på mig det här! Vitt linne från Cubus och svarta byxor från Dr Denim :)
Förresten! Jätte kul att så många ville vara med i veckans blogg, uppskattas! Kram kram
EDIT: Guud så fin bakgrunden var då ;)

Veckans blogg!

 
 
Tycker vi kör på en veckans blogg! Det enda du behöver göra är att kommentera i detta inlägg att du är med. Jag kommer lotta ut två vinnare och även välja ut en, som jag tycker är läsvärd och skriva lite om den bloggen!  VINNARNA VÄLJS/LOTTAS PÅ SÖNDAG KVÄLL!
 

Vad ska jag skriva?

Matilda och Penny
 
 
Känns som att bloggen börjar bli föör tråkig.. Vad vill ni läsa om? Vad ska jag göra inlägg om? Alla som kommenterar något får länk imorn :D
 
 
 
 

Idag lyssnar jag på..

 

Förkyld

Faaan att jag skulle bli förkyyld. Inte varit förkyld på evigheter ju, vad nu helt plötsligt? 
 
Idag var det ju sol. Solade i 10 minuter, resten av dagen har jag varit inne. Ska nu testa hur hemmagjord mjukglass smakar, tja då!
 
Bilden har syrran tagit
 
 
 

Mjao

 

Söndag

Imorse var jag och städa på en gård med klassen. Tog bara typ två timmar och det ändå vi gjorde var typ att plocka pant och skräp efter en jätte stor fest igår kväll. Så det var inte så hemskt jobbigt!
 
Den här dagen har annars varit väldigt konstig, gick upp innan 8 vilket jag inte har gjort sedan sommarlovet, har typ gått upp runt 11 varje dag. Så denna dag har varit jätte lång och jag har inte vetat vad jag ska göra.. Men jaja!
 
 
Ännu ett självporträtt från igår
 
 
 

Memphis

Namn: Memphis Ras: Grand Danois Ålder: 1 år Fotat av: Mig, kopiera inte!
 
 
 
 
 
 

Sepia

 

Tillbaka

Saknar att blogga, såå!
 
I förrgår natt så sov jag och Emma i mitt sommarhus som ligger typ 5 mil från stan. Vi kom dit typ vid halv 6, åt mat och cyklade lite på hamnen och så. Sen fick vi för oss att cykla till Sandviken som ligger ungefär 5 kilometer bort, var där i typ 20 minuter sen cyklade vi hem igen, väldigt värt alltså! När vi cyklade hem tog det 14 minuter, och det var inte ens nerförsbacke såå ofta ;)
 
Igår kom vi hem vid 4 ungefär, och då åkte vi hem till Emma. På kvällen vi var inne i stan  och var med några kompisar. Sen åkte vi hem till Emma och sov där. Pappa hämtade mig vid halv 3 och då åkte vi och handlade och sånt intressant ;) 
 
Nu ska jag ta det lugnt och göra något med syster min, kanske kan tvinga med henne ut och fota eller nåt!
 
Har massa nya bilder att lägga upp förresten! Fixar det ikväll :) 
 
 
 

Bloggpaus

Tar en paus någon vecka eller så!

...

Idag hade vi tänkt att åka till stranden men eftersom det var mulet i morse så blev det inte så. Istället har jag spelat sims , köpte universitetsliv igår och det är såå kul!
Och just nu är vi påväg till stan för att kolla om det är någon affär öppen, och i så fall kanske jag köper några nya kläder ;)

Glömde ju förresten att blogga igår, men var i alla fall på stranden hela dagen och blev lite brunare i alla fall! Dock var det bara 13 grader i vattnet så var inte så skönt att bada direkt ;)


Haha gud vilken bild, men har ingen roligare så de fick bli så ;)


Lugn dag

Har nästan inte gjort någonting idag! Åkte till pappa för att hämta lite grejer när jag vaknade, hittade massor av saker som jag typ glömt att jag hade när jag letade saker ;) Fast dock inga pengar, som jag letade efter haha..
 
Resten av dagen har jag solat, det har varit så varmt hemma hos mig! I Visby har det varit 18 grader typ och hemma hos mig var det 33 ;) Så har solat och badat idag, fått lite färg också faktiskt vilket var bra eftersom jag börjar bli blek igen..
 
Nu ligger jag bara och spelar Sims, bästa som finns typ! 
 
 

Så sjukt varmt!



Den i mitten är hur varmt det är i luften och den längst ner är hur varmt det är i poolen!

Idag tar jag det lugnt!



Uppdatering kommer mot kvällen :)

Härlig dag!

Bilden tagen av bästa Julija!
 
Har som sagt varit inne i stan idag med Olivia. Precis som jag tänkt köpte jag ingenting men hon köpte en tröja. På väg till busstationen träffade vi även på min gamle vän Julija, och vi hade självklart mycket att babla om! Hon hade med sig sin kamera och tog då denna bild på mig!
 
 

Allt kan hända på torsdagar

Jag som hade tänkt gå upp vid 9 och springa lite, vaknar nu såklart! Får väl springa ikväll istället då..

Aja, ska in till stan med Olivia snart i alla fall för hon vill shoppa lite, själv har jag bestämt mig för att börja spara så de blir nog inget för mig idag!

Får väl ta och gå upp ur sängen nu och fixa mig lite! Ni får ha en toppen bra dag allihop!





Så fin!

 
Så sjukt fin klänning! Riktigt somrig, snygg design och med ett väldigt fint tyg! För att hitta info och pris om den så klickar ni bara på länken här nedanför! :) 
 
Denna underbara klänning hittar du genom att klicka på denna texten!
 
 

Bra dag

Som sagt har jag och min syster varit hos mormor och morfar idag och ätit vilket var jätte trevligt såklart! Kom hem för en stund sen och hann precis komma hem innan ös regnet kom som tur var ;) Och eftersom det regnar ska jag starta sims nu och spela hela kvällen.
 
Ska leta efter photoshop skivan också, vill göra ny header! Kan ju göra det på syrrans dator, hon har ett bättre ps dessutom men jag kan liksom det andra helt utan till, så det blir bättre i det.. Men jaja!
 
 
 
Skarp mobilbild (osv..) på efterrätten! :)
 
 
 
 
 
 

Still Into You

 
Paramore - Still Into You
Dagens låt! (:
 
 

Igår - Idag - Imorgon

Igår var jag och Emma nere på hamnen och åt glass, känns som att vi har ätit där vääldigt många gånger i år, eftersom jag skriver om det typ varje vecka, men det gör ju inget! ;) Vi kom i alla fall hem till henne vid typ 10 och då var det typ mörkt så jag orkade inte köra hem, så sov hos henne i natt.
 
När jag kom hem i morse åkte jag och min syster till stranden och solade, men jag hatar att vara på stranden så vi åkte hem efter typ en timme. Det roligaste med att vara på den stranden är alla minnen från när vi var små, då vi var där hela somrarna. Massor av minnen verkligen, som bara strömmar ut!
 
Imorgon ska vi till stan och äta lunch hos mormor o morfar, sen åker jag vidare hem till mamma. Mer planer har jag inte för tillfället :)
 
 
Har ändrat om lite i designen också, ny header är på gång dessutom! Har massa idéer, ska bara fixa det också ;)
 
 
 
Bilder jag hittade när jag rensade lite ;)
 

~ I profil ~

Bilden är från februari, hade precis köpt kameran så fokusen är det väl lite sådär med och dom där vågorna i rubriken såg bättre ut i mitt huvud än vad det gjorde som rubrik xd
 
 

Stockholm

Ååh hittade massa bilder jag tog i stockholm i maj, gud vad jag vill dit! Bilderna får mig verkligen att längta.. Nån som hänger med? ;) 
 
På översta bilden är det syster min och på understa är det jag!
 
 
 
 
 
 

Jag & Freja

 

Lite oredigerat

 

Börjar ta sig!

 
Mitt öga börjar bli bättre! Har tagit tabletter som jag fick av läkaren och jag känner skillnaden, svullnaden har lagt sig ganska kraftigt och gör inte så ont längre. Hoppas det är helt bra imorn!
 
Lovar massa kaninunge bilder imorn.. ;)
 
 
 

Bäst!

 
 

Almedalen

Kom väl hem för cirka en halv timme sen, jag och Emma har varit nere i Almedalen och fikat lite. Det är ju almedalsveckan nu så det är rätt mycket folk där nere! Fick tränga oss rätt mycket för att ens komma dit ;) 
 
Imorgon ska jag och Emma på stan efter hon slutat jobbat, sen ska hon nog sova hos mig efter. Så det är lite av planerna i alla fall! Haha. 
 
Så känner jag att det blivit lite för lite foton på sista tiden, så får bli en ändring på det snart! Det lovar jag!
 
 
Ääälskar bilden! Så nöjd med den!
 
 
 

Svullet öga..

Kom hem från Örebro i söndags natt/kväll, haft en jätte rolig cup och jag tror att vi kom fyra i vår "serie" eller vad man kan säga haha. Kul var de i alla fall! Sen i måndags jobbade jag och Olivia på hennes skola vilket var bra eftersom jag inte fått något sommarjobb.

Förresten så är mitt öga svullet som satan, började göra ont i måndags och när jag vaknade igår så var de lite svullet och idag är de jätte svullet och rött typ! Ont gör de också.. Man kan ju undra vad de beror på!




Min fina syster igår när vi satt och åt pizza nere vid hamnen.

De var grymt!