Världens sötaste shettis


I brist på annat..

Två bilder från i lördags, jag och Felicia hade lite mys! 
 
 

Photoshoot med Felicia

Ett tag sedan!

Varken haft tid eller lust till bloggen, men får ta och skärpa mig nu! Här kommer lite ny klickade bilder, inte dom bästa bilderna eftersom det var lite halvmörkt när jag tog dom, men något i alla fall!
 
 
 
 
 

Doris

Eftersom jag inte uppdaterade igår har jag idag klickat lite bilder på min hamster Doris. Får väl ta och bli lite bättre på att uppdatera, just nu är det ju lite sådär. Vill ju helst ha nya bilder eller något att säga när jag uppdaterar denna bloggen, så antar att jag får skaffa ett intressantare liv eller helt enkelt fota mer.. ;)
 
 

Kände mig tvungen

 
Varit på praon idag, efter gick jag in på Åhlens och vad ser jag inte, om inte Sims på rea! Kände mig tvungen att köpa det, när det faktiskt bara kostade 99:- . Men nu får det bli köp stopp fram tills mars, känner att jag köpt för mycket grejer senaste tiden..
 
Praon var bra i alla fall, har märkt att det faktiskt är ganska kul att bädda sängar, städa och plocka fram frukost. Har jag inte nämnt det tidigare så praoar jag på ett hotell i Visby. Började klockan 6 imorse så är lite sådär halv trött. 
 
Hoppas ni äter några goda semlor idag, själv har jag inte ätit någon, får bli en annan dag!
 
 

Horses

 
FÅR EJ KOPIERAS!
 
 

Fixat en tillfällig header

Har nu laddat ner GIMP i väntan på att photoshop ska vilja fungera igen. Hade GIMP för några år sedan och då var det ju jätte bra, men jämfört med PS hatar jag det..
 
Lyckades i alla fall redigera en bild och lägga till en text på den. Men det där med att spara bilderna i jpeg format i GIMP förstår jag mig inte riktigt på, så print screenade bilden och klistrade in den i paint. Funkar det med, haha ;)
 
 
Två helt meningslösa bilder jag tagit idag!
 
 

Nikon

Kissemiss

Välkomna till min fotoblogg!

Jag som skriver på denna blogg heter Fanny, och är 15 år. Precis köpt min systemkamera och startar därför denna blogg för att lägga ut alla mina bilder på. Har dock ett litet problem, och det är att mitt photoshop vägrar fungera, så fram tills dess att jag fixat nytt kommer jag antingen bara redigera bilderna lite eller inget alls. Ska försöka så gott jag kan!
 
Bilderna jag lägger ut fotar jag med min Nikon D3100, med standard objektiv 18-55mm. Designen kommer fixas inom kort, eftersom jag måste göra den på min systers dator!
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.