Tips för lenare hår

Om du vill ha lenare och mer lätt borstat hår så finns det ett enkelt tips! När du tvättar det, ta bara en liten liten klick schampo, och jätte mycket balsam! Ta verkligen super mycket balsam så kommer du redan då känna att din hår är lent att ta i. Men kom ihåg att tvätta ur det väldigt noggrant, annars kan det bli väldigt fettigt.
 
Detta kanske inte funkar så bra för dig som redan har lent och lättborstat hår, men för mig som är lockigt hår som är jätte svårt att borsta när det är blött funkar det super duper! Så det är nåt som är värt att testa! :)
 
 
 
 
 
 

VECKANS BLOGG VINNARE

ÄNTLIGEN kommer veckans blogg vinnarna ut! Är så ledsen att det dröjde så länge, men hoppas det var värt väntan! Dom två första vinnarna är utlottade genom random.org, och den tredje har jag valt. Varför jag valde just denna blogg? Står längre ner!
 
 
VINNARE 1 | VINNARE 2 | VINNARE 3
 
 
 
Jag valde denna bloggen eftersom att direkt när jag kom in på bloggen såg jag en riktigt fin design med fina bilder och somriga färger. Bläddrar ner lite och läser några inlägg, som är väldigt välskrivna och innehåller mycket fina bilder även där. Det jag skulle gilla mer med bloggen är om dom skrev om redigerings tips också, eftersom dom är riktigt duktiga på redigering och att jobba i photoshop. Så det är ett tips till er! :) Detta är en riktigt bra blogg, som jag kommer fortsätta läsa :) 
 
DENNA BLOGG VALDE JAG
 
 

Är skyldig en ursäkt..

Kan väl säga att jag haft lite blogg semester, eller vad säger ni? Hehe.. 
 
FÖRLÅÅT för att veckans blogg inte kommit upp än! Det kommer upp ikväll, om jag inte ska bort eller nåt, då kommer det imorn!
 
Just nu är det p18 cup i alla fall! Började igår då vi spelade 2 matcher. Förlorade första med 2-1 och vann andra med 1-0. Idag har vi spelat en match som vi förlorade med 3-2. Samma lag spelade vi 5-5 mot i måndags.. Men man kan ju inte alltid vinna! Kul är de ju, därför man gör de!
 
Nu är jag såå trött i benen, har träningsvärk och allt. Så ska bara chilla nu, skriver senare!