Innerstan

 
 

Kiosk x2

Är så trött i benen nu! Stod i kiosken på krullis mellan 12-16 idag, för laget. Det var inte dötråkigt, helt okej helt enkelt!

Imorgon gäller samma sak, åker dock in lite tidigare då en kompis spelar. Men sen är det samma sak igen!

Förresten! Det gick rätt bra för oss igår. Vi vann tre av fyra matcher, och hade inte alla varit lite halvtrötta efter tre matcher kanske vi vunnit den sista också, men det spelar ingen större roll då vi ändå gick vidare! Så på fredag, då blir det semifinal!



Gud vad jag älskar denna sport!

Fotboll!

Sitter och äter havregrynsgröt just nu, vilket inte är så jätte gott men bra när man ska sporta. För sporta är precis vad jag ska göra idag! Det är krullis cup, en fotbollscup för klasslag, hela veckan och idag spelar min klass. Har inte spelat fotboll på 2 veckor på grund av min fot så det ska bli jättekul att komma igång igen!



När jag kommer hem..

När jag kommer hem igen från Stockholm kommer jag att total ändra min design! Headern kommer jag antagligen ha kvar ett tag till, men resten kommer att ändras. Gick in på bloggen idag och upptäckte en sak, den är skit ful. Så nu har ni (eller jag) något att se fram imot!
 
 

Mitt sportlov!

Oj oj vilken stressig vecka detta varit. Började med två munliga nationella i tisdags, matte och Engelska. Det sköna är att alla muntliga har jag nu klara! Sedan fick jag reda på (i tisdags) att vi skulle ha prov i Italienska idag. Vi har även haft en samarbete med Geab som vi imorgon ska redovisa framför hela Geab + Gotlands tidningar. Men nu är allt plugg klart för veckan, och det sista att göra innan sportlovet är redovisningen, imorn!
 
Kommer inleda lovet med att åka till Stockholm imorgon med Felicia! Vi åker båten härifrån vid 16 imorgon och åker hem på söndag. Massa shopping väntar, kul kul! 
 
På måndag har jag ungefär en ledig dag, förutom att jag ska till tandläkaren. Annars ska jag ha en riktig slappardag då, se massor av serier och sådant!
 
Tisdag! Krullis Cup, äntligen! 4e året jag är med om jag har räknat rätt, ska bli super kul på grund av att jag haft "skadad" fot i någon vecka nu och inte har spelat fotboll på evigheters evigheter. Så det blir najs!
 
Onsdag, torsdag ska jag antagligen stå i kiosken på krullis med fotbollen, kommer antagligen bli helt okej då man träffar massor av folk man känner och så.
 
Det är dagarna jag planerat än så länge. Har lite andra planer men inga datum är dock satta, så resten av veckan tar jag lite som den kommer!
 
Vad ska ni göra på lovet? :)
 
 Vill så gärna dra på mig fotbollskläderna och gå ut och spela!
 
 

Mycket i skolan



Just denna vecka har jag mycket i skolan och därför ligger uppdateringen låg. Har prov imorn och måste därför fortsätta plugga nu, men imorn slänger jag upp ett inlägg med min sportlovsplanering! 

Så, vi höres imorn. Hare bra!


Söndag igen

Hallå! Hur mår ni idag?
Jämfört med igår mår jag inte så bra, med tanke på att igår när jag vaknade kändes allt perfekt. Hade massa planer och kändes som att inget kunde förstöra dagen. Idag vaknade jag och kände..orkar inte. Men jaja! Nu ska vi inte klaga!

Ska i alla fall övningsköra till stan nu och köpa lite nödvändigheter.

Förresten! Var på stan igår och köpte lite nytt, visar sen!

Funkar inte att lägga in bilder tyvärr.



Bilder med nya objektivet

Några av bilderna jag idag har tagit med mitt nya objektiv, som förövrigt är ett Tamron med 70-300mm brännvidd! Grymt är det verkligen, så sjukt bra kvalité blir det på bilderna!
 
 

Äntligen!

Idag fick jag äntligen hem mitt nya objektiv som jag fick när jag fyllde år! Det var dock mörkt innan jag fixat med det så bilder får ni imorn, då ska det fotas kan jag lova! :)





Padda



Idag har vi äntligen fått våra iPads i skolan! Så just nu sitter jag och Felicia hemma i min soffa och fixar med våra iPads, hon ska även sova hos mig inatt och vi har köpt massor av gott! 

Blogg.se's app är sjukt bra till iPad förresten, så kommer kanske bli lite bättre bloggning nu ;)


Jahopp

Tisdag! Haft matteprov idag, gick skrattretande dåligt. Ärligt, började nästan skratta när jag skrev det. Kunde liksom alla grejer men ändå fick jag hjärnsläpp och fick antagligen max 1 rätt. Jaja, inte mycket att göra åt det!

Har en sån chill dag imorn. Ska först vara i aulan hela förmiddagen och lyssna på en person som berättar om sitt liv, vilket blir väldigt intressant! Har typ längtat till att få höra honom sedan min syster gjorde det för ca 3 år sedan.
Har sedan idrott vilket jag inte kan vara med på pga min fot, andra delen av mattedelen och sedan italienska där vi tydligen ska färglägga eller något. Perfekt dag för en skoltrött nia i alla fall!

Men nu måste jag sussa, ciao!


Jag och min frendo på skolavslutningen, najs!

Otur

Jahopp.. 10 minuter in i träningen idag stukade jag foten och det gjorde, och gör, galet ont. Fan att det ska bli såhär, orkar inte missa massa träningar nu. Men jaja!



Gino

 
Detta åt vi till efterrätt i torsdags när jag fyllde 16, gino! Gillar att den vita chokladen ser ut som smält ost bara för att jag ökade kontrastet också.. ;)
 
 
 Kan ju även passa på att bjuda på denna väldigt vackra ultrasuddiga bild på mig själv i egen hög person. Man ser verkligen att den är tagen med systemkamera, eller hur..?!
 

Födelsedag!

Idag fyller jag 16 år! Har haft en jätte bra dag och varit glad hela dagen, så det känns väldigt bra! Fick en grej som kommer göra stora förändringar för bloggen faktiskt, har dock inte fått hem det än men kommer visa så fort jag får hem de! :)
 
Fick bli ett kortis inlägg för kommer gäster hit om 5 min, så måste göra mig klar, men jag hoppas ni haft en jätte bra dag ni med! Och tack till alla mina vänner som grattat, om ni läser detta! Puss på er!
 
 

Visste ni..

Att jag har en liten brun fläck i ett av mina ögon, som jag är väldigt nöjd med även fast den inte syns så mycket ;)
 
 

Kemi

Pluggar, pluggar och så pluggar jag. Det är det jag gör idag! Ska ha två kemiprov imorgon och som ni förstår går skolan före bloggish. Återkommer!
 
En passande bild

Tränat

Hmm.. undrar lite vart denna dag tagit vägen, även fast jag faktiskt har gjort några saker i alla fall.
 
Hade träning för ett par timmar sen, årets första utomhusträning! Skitkul att få träna igen, känns som jag inte gjort det på evigheter. Dock var det nog ca 2 veckor sen jag tränade pga varit sjuk och massa annat. Men väldigt skönt att vara tillbaka med det igen! Även fast underlaget rent ut sagt sög. Men jaja!
 
Även hunnit plugga lite, vilket jag ska fortsätta med nu. Mindre kul men något som såklart måste göras!
 
Får forsätta med det nu så hörs vi imorn :)
 
 

Freja

 
Såg nu att bilden vart lite suddig, men det får väl gå att levas med!