Nyårsafton

Vet att jag inte bloggat på evigheter och de skäms jag över, men har verkligen inte pallat!

Nu ska jag fira nyår, och nästa år ska jag ta tag i detta. Ska fixa en årsresumé typ imorgon också. Men fram tills dess, ha en grym nyår!



Strålande jul

 
Jag har haft en jätte bra jul! Min första jul i Sverige på några år och det var mysigare än väntat. Här har ni lite bilder jag tagit under julen! (Observera att det är julgodis på sista bilden och alltså inte köttbullar ;D)

God jul!

 

Dan-före-doppare-dan

Nämen oj vilken julstämning jag har! Eller inte.. Känns inte alls som jul när det inte är snö eller något, har verkligen noll julkänsla just nu. Är inte ens taggad på julafton, vill egentligen bara komma bort.
 
För exakt ett år sedan låg jag vid poolen på Gran Canaria och hade det hur bra som helst, nu i efterhand ångrar jag nästan att jag inte åkte med i år också, det hade varit så skönt. 
 
Känns värdelöst med lov också, gör ingenting på dagarna ändå. Nä men nu ska jag ta tag i dagen och göra någonting istället för att vara bitter :))
 
 
3 bilder på mig från Gran Canaria 2012 ..

Pollen

 

Ny design

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat en ny design här till bloggen. Även fast jag verkligen var helt fäst vid min förra bakgrund var det väl dags att byta antar jag.. Hoppas ni tyckte det blev bra i alla fall! Blev helt ok nöjd :)
 
 

Havreflarn

 
Bakade precis lite havreflarn eftersom jag inte hade något att göra. Första gången jag bakade havreflarn men dom ser i alla fall goda ut, och ja, smeten var ju god ;) Väldigt enkelt att göra och går väldigt snabbt! 
 
Jag använde detta recept!
 
 Förresten.. Glömde kameran hos mamma, därav denna mobilbild!

Om vi skulle åka dit gör vi det i limousin

Imorse tog jag och syrran ett pass på Friskis & Svettis och efter det åkte jag till Södervärn för att kolla fotboll och även stå i kiosken på fotbollen. Min klubbs damlag, dom som jag tränar med, vann sin match så det var ju jätte bra :) 
 
Mycket mer har jag inte hunnit idag, ska ännu baka julgodis ikväll också som jag ska sälja med klassen om några dagar men är såå trött. Sista veckan nu, får se framåt.
 
 
I övrigt så är jag såhär glad åt allt just nu

Julstämning

Vart inne i stan och shoppat julklappar med syster idag vilket gick rätt bra, har ungefär tre saker kvar att köpa typ. Lite tråkigt att mitt konto ekar just nu dock..
 
Dessutom har vi precis klätt granen! Lite väl tidigt kanske men äsch, vad gör det? ;) 
 
Så nu är det fett med julstämning hemma hos mig vilket är såå underbart eftersom jag inte firat julen i Sverige sen 2010, och därför ser jag verkligen fram emot julen!
 
 

Olika redigeringar

 
Vilken gillar du bäst?

Doris

 
Två bilder på när min hamster var en liten pluttis, dessa är tagna ungefär i mars 2013.
 
 

Ledig kväll

Nu när skolan snart är slut har vi nästan inga seriösa lektioner, ser film på dem flesta och sånt. Har inte heller några läxor nu vilket känns lite konstigt, eftersom jag alltid gjort läxor nästan varje kväll i flera månader. Vad ska jag göra nu liksom? ;)
 
Ska fixa massa inlägg och kanske spela sims eller nåt, får se! :D
 
Riktigt gammal bild på mig och min vään
 

Mercoledi

 
 
Händelselös dag, känns värdelöst att skriva om den. Har i alla fall vart i skolan och haft träning. Väldigt intressant. Väldigt.
 
 
 

MAGGIO

 

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om min fina kjol? :)
 
 

Förra-vintern-bilder

 

Snön är redan borta

Väldigt tråkigt att snön redan försvunnit.. Det har regnat (eller vad man kan kalla det) hela dagen och nu är det bara slask ute. Det är väldigt tråkigt tycker jag eftersom jag tycker om snö..
 
Något bra är i alla fall att det är 8 skoldagar kvar till jullov och inga prov eller inlämningar kvar! Kanske ännu får någon läxa men det känns tveksamt.
 
Nä, nu måste jag faktiskt bli bättre på att uppdatera! Minst 2 inlägg till kommer idag :)
 
 

..

 

Söndag

Var på julklappsjakt idag, som vart lite misslyckad tyvärr. Hittade verkligen ingenting och har ingen aning om vad jag ska köpa till någon alls :/ Men jaja, det löser sig! Ska se klart solsidan nu i alla fall och sen gå och lägga mig, är så grymt trött.
 
Blev förresten jätte glad när jag loggade in idag och såg statistiken! :D
 
Sommarbild 

Före & efter redigering

 
Har lagt på skuggor och högdager, höjt ljusstyrkan samt temperaturen. Vilken gillar ni bäst?

Summertime

 

Tips

Om du kanske inte orkar redigera dina bilder sådär jätte mycket, så finns det ett jätte enkelt sätt att pigga upp dem lite. Det enda du behöver göra är att höja kontrastet på bilden till +15 eller mer om du själv tycker det. Jag brukar själv göra det för att få lite mer liv i dem, vilket går både snabbt och enkelt! Här är ett exempel, den första bilden är oredigerad och den andra är med höjt kontrast.
 
 

Blommigt

 

Nej

Försökte fixa ihop en ny design alldeles nyss på syrrans dator, men förstog absolut ingenting av hennes photoshop så jag gav upp. Önskar jag hade mitt gamla photoshop elements som jag hade förut innan min dator fick ryck och jag var tvungen att avinstallera det. Lär inte bli någon ny design nu tyvärr, :/
 
 
Köpte i alla fall en fin kjol idag. 

Fika

Efter skolan idag gick jag till stan och mötte upp min gamle vän Julijana. Promenaden mot stan var dock inte så trevlig eftersom det var sånt himla väder.. Men när jag väl kom fram tog vi en god fika och gick sedan och kollade lite på stan. Hittade massa saker jag vill ha, vet inte om det var bra eller dåligt för min del.
 
Tog inga bilder, så lägger upp en arkivbild.
 
En av mina absoluta favoritbilder jag tagit, älskar den! 
 

En tanke

Idag fick jag upp en bild i huvudet på en grymt fin kjol, men kunde inte hitta den på stan. Sökte lite och hittade typ precis den jag vill ha, som självklart har slutats säljas nu till vintern.. Får helt enkelt hoppas på att den kommer tillbaka igen, så fin ju!
 

♦ Donuts ♦

Syster min ringde mig med en stor nyhet idag, och just idag kände jag mig extra snäll så köpte hem lite munkar som grattis. 
 
 
Bilderna blev dock i kassaste kvallen ever typ, men ni får stå ut med det!

Torsdagskväll

Pluggat lite, städat lite och spelat lite gitarr. Det är vad jag gjort ikväll ungefär. Har uppspelning av egen låt imorn och ska även skriva klart lite av mitt fysikprov. Väldigt rolig fredag verkligen verkligen.
 
Hade styrketräning igår innehållande först en timmes styrka och sedan 30 min spinning, fy vad det var jobbigt (!!) men har ändå inte så mycket träningsvärk idag som jag hade hoppats på, så kunde väl varit jobbigare antar jag.
 
I övrigt, hur snabbt har inte den här veckan gått?
Passande bild må jag säga.
 
 
 

Spelar lite

 

5 minuters pizza

Känns som att jag precis kom hem men det var redan nästan en timme sen, vart tar tiden vägen?
 
Ska i alla fall sätta mig och plugga fysik nu och äta en "pizza" jag precis gjorde till mellis, av macka, tomatpuré, skinka och ost. Tar 5 minuter att göra + 5 minuter i ugnen, och dessutom var det faktiskt jätte gott! Detta borde ni testa!
 
 

Tisdagsglad

 
Även fast det är tisdagskväll (när det borde vara fredagkväll) får jag försöka hitta något att vara glad över ändå. En bra sak är ju att jag inte har några mer prov den här terminen (wohoooo) vilket är en stor lättnad. Fast sen börjar jag oroa mig för betygen, eftersom det snart är gymnasie-dax. Jaja, det återstår att se hur allt blir :)
 
 
 

Dicembre

 
Så mysigt att det snart är jul! Här hemma har vi hängt upp lite stjärnor och börjat pynta lite smått, men gatorna är ju det mysigaste! Dom har ju pyntat så fint, speciellt vid Östercentrum här i Visby!
 
Ska fixa en lite vintrigare design har jag tänkt, men nu saknas bara snön..
 
 

Sommarbilder

 

 

Lite natur

 
Var ute och fotade lite i en skog för någon veckan sen och nästan inga bilder blev bra.. Här är i alla fall några som blev helt okok.